Trailer verzekering

Heb jij een trailer? Dan weet je als geen ander hoe handig zo’n wagen is, bijvoorbeeld voor het vervoeren van meubels of andere goederen. Die wil je daarom goed verzekeren. Met onze trailer verzekering ben je verzekerd voor vandalisme en meer.

Heb jij een trailer? Dan weet je als geen ander hoe handig zo’n wagen is, bijvoorbeeld voor het vervoeren van meubels of andere goederen. Die wil je daarom goed verzekeren. Met onze trailer verzekering ben je verzekerd voor vandalisme en meer.

Waarom een trailer verzekering?

Misschien gebruik jij je trailer voor je zaak. Omdat je veel werkspullen van A naar B moet verplaatsen. Maar het kan ook zijn dat je je trailer alleen gebruikt tijdens het verhuizen, voor het vervoeren van gereedschap of verhuisdozen. Hoe dan ook: een trailer is ontzettend handig om te hebben. Daarom is een trailer verzekering helemaal niet zo’n gek idee.

Want wat doe je als je trailer in de brand staat? Een vervelende situatie waar je niet altijd invloed op hebt. Gelukkig kun je bij ons gewoon je trailer verzekeren voor dit soort situaties.

Waar jij je trailer ook voor gebruikt: je hebt deze hard nodig. Dat snappen wij. Daarom maken we je trailer verzekeren graag wat makkelijker. Met onze trailer verzekering profiteer je dan ook van veel voordelen:

  • Voor eigenaren en huurders met verzekeringsplicht
  • Voor lange en korte periodes
  • Trailer in opslag is ook meeverzekerd
  • Keuze uit 6 aanvullende modules
  • 24/7 bereikbare hulpcentrale
  • Je trailer is alleen in Nederland verzekerd
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het rijden is niet verzekerd
  • Diefstal van de trailer is alleen verzekerd vanuit een afgesloten ruimte
  • Bij de huur van de trailer vragen wij een huurcontract op. Wij kunnen je trailer verzekeren als hierin staat dat jij de verzekeringsplicht hebt.

Stel zelf je trailer verzekering samen

Als je je trailer bij ons verzekert, doe je dat met de OOM Combinatiepolis. En de naam zegt het al - die trailer verzekering combineer je helemaal zelf! Zo weet je zeker dat je precies verzekerd bent voor datgene waarop jij het meeste risico loopt.

Hoe het werkt? Simpel. Je maakt eerst een keuze uit 3 basismodules: brand, inbraak en vandalisme. Extra goed je trailer verzekeren? Voeg dan 1 of meer van de 6 aanvullende modules toe, zoals waterschade.

Snel en makkelijk je trailer verzekeren

Wil je je trailer verzekering bij ons afsluiten? Dan ben je vast benieuwd wat die kost.  Bereken je premie makkelijk en snel online. Als alles in orde is, vraag je direct je verzekering aan.

We beoordelen je aanvraag zo snel als we kunnen. Het kan soms zijn dat we deze accepteren tegen aangepaste voorwaarden. Dat is helemaal niet gek, want elke situatie is uniek.

Wil je meer weten over je trailer verzekeren? We helpen je graag op weg. Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie Premie berekenen