Tiny house (voor de verhuur)

Tiny house (voor de verhuur)

Verzeker je tiny houses voor de verhuur

Tiny houses zijn razend populair. Veel Nederlanders houden van de eenvoud, de sfeer en de milieubewuste levenswijze die bij een verblijf in een tiny house horen.

Verhuurt u tiny houses, bijvoorbeeld op een vakantiepark of in de vrije natuur? Dan is het belangrijk dat uw tiny house en de bijbehorende inboedel goed verzekerd zijn.

Helaas zijn tiny houses kwetsbaar voor schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, storm en inbraak. Dat geldt zeker als uw tiny house op een afgelegen locatie ligt of van kwetsbare materialen is vervaardigd. Tiny houses zijn bovendien relatief nieuw, waardoor reguliere verzekeraars terughoudend zijn als het om het verzekeren van een tiny house gaat.

Wat OOM Verzekeringen voor je kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van tiny houses kan je bij ons terecht. Je kan zowel de tiny houses zelf als de inboedel verzekeren.

Tiny houses verzeker je met de OOM Combinatiepolis.

 

Kenmerken
Waar je op moet letten

De verzekering aanvragen

Je kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. Je geeft aan wat je wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heb je vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag! Natuurlijk kun je ook terecht bij je tussenpersoon.