Snackwagen

Wilt u uw snackwagen verzekeren? Met onze verzekering is uw snackwagen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw snackwagen verzekeren? Met onze verzekering is uw snackwagen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw snackwagen

Vanuit uw snackwagen verkoopt u de lekkerste frites, snacks en ijsjes. Natuurlijk bent u trots op uw zaak. Maar wat als uw snackwagen wordt getroffen door brand? Ook het risico op inbraak of vandalisme is niet denkbeeldig. Dat geldt zeker als uw snackwagen 's nachts op een verlaten locatie staat. 

Juist vanwege die verhoogde risico's kan het lastig zijn om voor uw snackwagen een verzekering af te sluiten. Reguliere verzekeraars zijn vaak terughoudend als het om het verzekeren van een snackwagen gaat. Misschien moet u kostbare preventieve maatregelen nemen. Het kan zelfs zijn dat u helemaal niet voor een verzekering in aanmerking komt.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw snackwagen kunt u bij ons terecht. U kunt zowel de snackwagen zelf (casco) als de inventaris verzekeren.

Uw snackwagen verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen.
  • Ook voor korte periodes en in de opslag.
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen.
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit.
  • Mobiele objecten zijn alleen in Nederland verzekerd.
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het vervoer van het mobiele object is niet gedekt.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen