Snackkiosk

Snackkiosk

Wilt u uw snackkiosk verzekeren? Met onze verzekering is uw snackkiosk verzekeren verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw snackkiosk verzekeren? Met onze verzekering is uw snackkiosk verzekeren verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw snackkiosk

Heeft u een snackkiosk waar uw klanten terecht kunnen voor de lekkerste friet en snacks? Dan kan het in de praktijk lastig zijn om uw snackkiosk te verzekeren.

Toepassing van materialen als hout en bitumen kunnen een snackkiosk kwetsbaar maken voor brand, inbraak en vandalisme. Dat geldt zeker als uw snackkiosk op een 's nachts verlaten locatie ligt. Het gebruik van frituurinstallaties, ovens en andere keukenapparatuur brengen daarnaast een verhoogd brandrisico met zich mee.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook vaak terughoudend als het om het verzekeren van een snackkiosk gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u zelf voor de financiële gevolgen op als u schade heeft. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw snackkiosk kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw snackkiosk verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Horeca-verzekering online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Horeca-verzekering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.