Showroom verzekeren

Als mensen jouw showroom binnenlopen, worden ze direct gelukkig. Niet alleen van alle mooie spullen, maar ook van de fijne service. Dat wil je zo houden. Je showroom verzekeren is daarom helemaal geen gek idee. Voor brand, inbraak en meer.

Als mensen jouw showroom binnenlopen, worden ze direct gelukkig. Niet alleen van alle mooie spullen, maar ook van de fijne service. Dat wil je zo houden. Je showroom verzekeren is daarom helemaal geen gek idee. Voor brand, inbraak en meer.

Waarom je showroom verzekeren?

Jouw showroom is je visitekaartje. Deze laat alle prachtige producten op een aantrekkelijke manier zien. Of dat nu keukens, meubelen of auto’s zijn. En je klanten? Die leven zich uit. Ze doen inspiratie op, brainstormen over hun inrichting én kunnen jou gelijk om advies vragen. Het resultaat? Blije klanten en een blije eigenaar.

Misschien sta je er niet dagelijks bij stil, maar ook jouw showroom kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand of inbraak. Wij helpen je graag om de gevolgen van dit soort situaties te beperken.

Je showroom verzekeren zoals jij dat wilt

Bij het inrichten van je showroom komt veel creativiteit en precisie kijken. Bij ons mag je dat ook gebruiken, maar dan voor het samenstellen van je verzekering. Je mag je showroom namelijk helemaal verzekeren zoals jij dat wilt. En dat is zo gebeurd.

In 3 stappen naar je showroom verzekering:

  1. Maak een keuze uit de 3 basismodules van de OOM Combinatiepolis: brand, inbraak en vandalisme.
  2. Verzeker je showroom nog beter met 1 of meer van de 8 extra modules. Bijvoorbeeld voor waterschade of glasbreuk.
  3. Kies wanneer je de verzekering wilt laten ingaan en stuur je aanvraag in.

Daarna? Er staat een showroom verzekering voor je klaar die volledig op jouw behoeften is afgestemd!

Kies je voor onze showroom verzekering, dan loop je deze voordelen in ieder geval niet mis:

  • Verzekering die op jouw situatie is afgestemd
  • Dekking tot maar liefst € 2.000.000
  • Keuze uit 8 extra modules
  • Vandalisme, storm en waterschade ook mee te verzekeren
  • 24/7 bereikbare alarmcentrale

We beoordelen je aanvraag zo snel mogelijk. Elke showroom is anders, het kan daarom zijn dat we jouw aanvraag accepteren tegen aangepaste voorwaarden.

Vraag vandaag nog je showroom verzekering aan

Wil je bij ons je showroom verzekeren? Dan ben je vast benieuwd wat dat kost. Bereken je premie nu makkelijk en snel online. Is alles in orde? Vraag dan gelijk je showroom verzekering aan.

Meer weten over je showroom verzekeren? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

Meer informatie Premie berekenen