Recyclingbedrijf (kassen)

Recyclingbedrijf (kassen)

Misschien verwijder je vloeistoffen uit auto’s, of geef je spullen met je kringloopbedrijf een tweede leven. Hoe dan ook: met onze recycling verzekering ben je gedekt voor brand en meer. Zo run je zorgeloos je demontage-, sloop- of recyclingbedrijf.

Misschien verwijder je vloeistoffen uit auto’s, of geef je spullen met je kringloopbedrijf een tweede leven. Hoe dan ook: met onze recycling verzekering ben je gedekt voor brand en meer. Zo run je zorgeloos je demontage-, sloop- of recyclingbedrijf.

Verzeker uw recyclingbedrijf (kassen)

In een wereld waarin grondstoffen niet onuitputtelijk zijn en terugdringing van de CO2-uitstoot hoog op de agenda staat, wordt recycling steeds belangrijker.Recyclebedrijven voor kassen verzorgen de inzameling, sortering en verwerking van materialen voor kassen, en de vernietiging van het restproduct.Wellicht verkoopt u ook herwonnen grondstoffen en halffabricaten aan de industrie. Op die manier leidt recycling niet alleen tot winst voor het milieu maar ook tot een aantrekkelijk financieel rendement.

Helaas is het in de praktijk niet altijd eenvoudig om voor een recyclingbedrijf een verzekering af te sluiten. Dat geldt zeker voor bedrijven op afgelegen locaties en bedrijven waar brandbare of explosieve materialen worden verwerkt. Reguliere verzekeraars eisen doorgaans dure en ingrijpende preventieve maatregelen. Het kan zelfs zijn dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zij specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook uw recyclingbedrijf (kassen) kunt u bij ons verzekeren. U bepaalt zelf of u uw bedrijfslocatie (opstal) en/of inventaris wilt verzekeren.

Uw recyclingbedrijf (kassen) verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Voordelen recycling verzekering bij OOM
Goed om te weten

Zó verzeker je je demontage-, sloop- of recyclingbedrijf

Hoe sluit je bij ons je recycling verzekering af? Simpel: je maakt eerst een keuze uit de 3 basismodules van de OOM Combinatiepolis: brand, inbraak en vandalisme. Wil je je recycling verzekering uitbreiden voor andere risico’s? Vul hem dan aan met 1 of meer van de 8 aanvullende modules.

Vraag je recycling verzekering nu online aan

Je haalt veel geluk uit je recyclingbedrijf. Met een recycling verzekering heb je dat extra beetje zekerheid, zodat je altijd kunt blijven doen waar je zo van houdt. Wat voor risico je ook loopt.

Een recycling verzekering regelen is simpel: bereken je premie makkelijk en snel online. Is alles in orde? Vraag je verzekering dan direct aan. We beoordelen je aanvraag daarna zo snel mogelijk. Het kan soms zijn dat we jouw aanvraag accepteren tegen aangepaste voorwaarden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag op weg.