Kringloopbedrijf

Kringloopbedrijf

Wilt u uw kringloopbedrijf verzekeren? Met onze verzekering is uw kringloopbedrijf goed verzekerd voor brand en meer.

Wilt u uw kringloopbedrijf verzekeren? Met onze verzekering is uw kringloopbedrijf goed verzekerd voor brand en meer.

Verzeker uw kringloopbedrijf

Uw kringloopbedrijf speelt een belangrijke rol bij het inzamelen van afgedankte maar bruikbare spullen. Want wat voor de een geen waarde meer heeft, kan een ander vaak nog prima gebruiken. Op die manier geeft u gebruikte spullen een tweede leven: dat is goed voor de portemonnee én het milieu.

In de praktijk kan het lastig zijn uw pand, inventaris en goederenvoorraad te verzekeren. Dat geldt zeker als u bedrijf op een afgelegen locatie ligt of op plekken waar de beveiliging en sociale controle gering is.

Ook de opslag van brandbare materialen zoals textiel kan een verhoogd risico met zich meebrengen. Reguliere verzekeraars zijn dan ook doorgaans terughoudend met het verzekeren van kringloopbedrijven. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zij specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook uw kringloopbedrijf kunt u bij ons verzekeren. U bepaalt zelf of u uw bedrijfslocatie (opstal), inventaris en/of goederenvoorraad wilt verzekeren.

Uw kringloopbedrijf verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

Voordelen recycling verzekering bij OOM
Goed om te weten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.