Projectontwikkelaar

Projectontwikkelaar

Verzeker uw projectontwikkelingkantoor

Bent u projectontwikkelaar en betrokken bij de ontwikkeling van commercieel en particulier vastgoed zoals bedrijfslocaties, winkels en woningen? 

Waarschijnlijk staat u er niet dagelijks bij stil, maar uw kantoor en inventaris kunnen schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme en storm. Een goede verzekering kan dan veel narigheid voorkomen.

Ligt uw kantoor op een 's nachts verlaten locatie of zijn er andere risicoverhogende factoren? Dan kan het lastig zijn om voor uw kantoor voor projectontwikkeling een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. 

 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw kantoor voor projectontwikkeling kunt u bij ons terecht.

U kunt zowel uw kantoorpand (opstal) als de inventaris verzekeren. Huurt u uw kantoorpand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw kantoor voor projectontwikkeling verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

 

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.