Oliebollenkraam

Wilt u uw oliebollenkraam verzekeren? Met onze verzekering is uw oliebollenkraam goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw oliebollenkraam verzekeren? Met onze verzekering is uw oliebollenkraam goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw oliebollenkraam

Oliebollen horen bij de feestdagen in december en op de kermis, maar ze zijn ook heerlijk 'zomaar' tussendoor. Heeft u een oliebollenkraam? Dan realiseert u zich vast dat uw oliebollenkraam kwetsbaar is voor brand. Ook door bijvoorbeeld storm of vandalisme kan uw oliebollenkraam schade oplopen.

Een goede verzekering kan u dan veel ellende besparen. Maar het is niet zo eenvoudig om bij een reguliere verzekeraar een verzekering voor een oliebollenkraam af te sluiten, juist omdat de risico's relatief hoog zijn.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw oliebollenkraam kunt u bij ons terecht.

Uw oliebollenkraam verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen.
  • Ook voor korte periodes en in de opslag.
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen.
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit.
  • Mobiele objecten zijn alleen in Nederland verzekerd.
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het vervoer van het mobiele object is niet gedekt.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen