MVV Verzekering

MVV Verzekering

Kom je met een Machtiging tot Voorlopig Verblijf (MVV-visum) naar Nederland? Dan kun je je nog niet verzekeren met een Nederlandse basisverzekering. De oplossing: onze MVV Verzekering. Daarmee ben je tóch goed verzekerd voor ziektekosten!

Waarom heb je een MVV Verzekering nodig?

Als je naar Nederland komt, ben je in eerste instantie in afwachting van een verblijfsvergunning. In die situatie heb je meestal een Machtiging tot Voorlopig Verblijf (MVV-visum) nodig, waarmee je het land in mag.

Om het MVV-visum te krijgen moet je kunnen aantonen dat je in Nederland verzekerd bent. Maar, als je in afwachting bent van een verblijfsvergunning, kom je nog niet in aanmerking voor de Nederlandse basisverzekering. Met onze MVV Verzekering voldoe je aan de eisen van het MVV-visum en kom je dus zonder problemen Nederland in.

Voordelen MVV Verzekering

Als je bij ons een MVV Verzekering afsluit, maak je gebruik van de OOM Voorlopig Verblijf Nederland-verzekering. De voordelen:

  • Voldoet aan eisen van Machtiging tot Voorlopig Verblijf (MVV-visum)
  • Uitgebreide ziektekostendekking, onder andere huisarts, specialistische zorg en ziekenhuisopname
  • Keuze uit aanvullende dekkingen voor tandarts en aansprakelijkheid
  • Flexibele looptijd van 1 dag tot een jaar
  • Premie vanaf € 80,- per maand

> Direct aanvragen

Aanvullende dekkingen MVV Verzekering

Wil je je verzekering uitbreiden? Maak je dekking compleet met de aanvullende dekkingen tandarts en aansprakelijkheid.

Tandarts

Onze ziektekostenverzekering dekt tandheelkundige kosten na een ongeval tot € 350. Kies je voor de aanvullende dekking? Dan ben je ook verzekerd voor noodzakelijke tandartskosten (tot € 350) die niet het gevolg zijn van een ongeval.

Aansprakelijkheid

Veroorzaak je tijdens je verblijf in Nederland schade bij (spullen) van een ander? Dan kan diegene jou daarvoor aansprakelijk stellen en moet je voor de schade betalen. Met de aansprakelijkheidsdekking ben jij tot € 1.250.000 verzekerd voor deze kosten.


> Stel je verzekering samen

Goed om te weten over de MVV Verzekering

Vraag je de MVV Verzekering aan? Houd hier dan rekening mee:

  • Voor de ziektekostenverzekering geldt een eigen risico van € 200
  • In sommige situaties geldt ook een maximale vergoeding of een maximaal aantal behandelingen (bekijk hiervoor het dekkingsoverzicht)
  • De aanvrager van de verzekering moet een Nederlandse nationaliteit hebben (de verzekerde mag wel een buitenlandse nationaliteit hebben)
  • De verzekering heeft een maximale looptijd van 12 maanden
  • De verzekering is voor mensen van 69 jaar of jonger. Ben jij 70 jaar of ouder? Kies dan voor de OOM Schengen Visitor-verzekering.

 

Klantenservice Buitenland

Wij zijn gesloten

Petra