Loempiawagen

Wilt u uw loempiawagen verzekeren? Met onze verzekering is uw loempiawagen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw loempiawagen verzekeren? Met onze verzekering is uw loempiawagen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw loempiawagen

Vanuit uw loempiawagen verkoopt u de lekkerste loempia's, spring rollls en spiezen. Maar staat u er wel eens bij stil dat uw loempiawagen kwetsbaar is voor schade door brand en storm? Bovendien bent u er niet altijd om een oogje in het zeil te houden, waardoor uw loempiawagen het doelwit kan worden van inbrekers en vandalen. 

Juist vanwege die risico's zijn reguliere verzekeraars doorgaans terughoudend als het om het verzekeren van een loempiawagen gaat. Dat geldt zeker als uw loempiawagen op een 's nachts verlaten locatie staat. 

Kunt u geen verzekering afsluiten, dan draait u bij schade zelf voor alle kosten op.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw loempiawagen kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel!

Uw loempiawagen verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen.
  • Ook voor korte periodes en in de opslag.
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen.
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit.
  • Mobiele objecten zijn alleen in Nederland verzekerd.
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het vervoer van het mobiele object is niet gedekt.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen