Kermisattractie

Wilt u uw kermisattractie verzekeren? Met onze verzekering is uw kermisattractie goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw kermisattractie verzekeren? Met onze verzekering is uw kermisattractie goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw kermisattractie

Jong en oud genieten van de gemoedelijke sfeer op de kermis. Maar helaas gaat het soms mis: elk jaar worden kermisattracties getroffen door brand, storm, inbraak of vandalisme.

Als kermisexploitant weet u dat het lastig is om een kermisattractie te verzekeren. Reguliere verzekeraars vinden de risico’s doorgaans te hoog, vooral als er 's nachts geen toezicht is bij kermisattracties. 

Voor u als eigenaar van een kermisattractie of kermiswagen is dat een probleem. Zonder verzekering zijn bij schade alle kosten voor u.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist als het gaat om het verzekeren van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw kermisattractie kunt u bij ons terecht.

Wij verzekeren ook meereizende caravans en woonwagens. U kunt zowel het object zelf (casco) als de inboedel verzekeren. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen.
  • Ook voor korte periodes en in de opslag.
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen.
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit.
  • Mobiele objecten zijn alleen in Nederland verzekerd.
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het vervoer van het mobiele object is niet gedekt.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen