Inboedelverzekering buitenland

Inboedelverzekering buitenland

Jouw studie, werk of reislust brengt je naar het buitenland. En de koffers staan al klaar! Juist die spullen, en misschien nog wel meer, wil je tijdens je verblijf goed verzekeren. Bij OOM sluit je gemakkelijk een inboedelverzekering buitenland af. 

Jouw studie, werk of reislust brengt je naar het buitenland. En de koffers staan al klaar! Juist die spullen, en misschien nog wel meer, wil je tijdens je verblijf goed verzekeren. Bij OOM sluit je gemakkelijk een inboedelverzekering buitenland af. 

Waarom een inboedelverzekering buitenland?

Ga je tijdelijk naar het buitenland? Of je er nu gaat studeren, werken of reizen: het is belangrijk dat je je tijdens je verblijf thuis voelt. En de basis van zo’n thuisgevoel is zekerheid. Dat je zeker bent van je eigen plekje, zeker van ontspanning én zeker dat je een veilige plek hebt voor het opbergen van je spullen. Bij dat laatste kunnen wij je helpen. Met onze inboedelverzekering buitenland is je inboedel goed verzekerd voor storm, brand, inbraak en meer.

Hoe zit onze inboedelverzekering buitenland in elkaar?

Je kunt er bij ons voor kiezen om de inboedelverzekering buitenland los af te sluiten of als dekking binnen een overkoepelende verzekering.

Ga je voor een studie, stage of als au pair naar het buitenland? Dan kun je de OOM Studeren in het Buitenland-verzekering afsluiten. Hier zit de dekking voor je inboedel standaard in het verzekeringspakket. Deze dekking is maximaal € 5.000. Je kunt daarbovenop géén losse inboedelverzekering afsluiten.

Sluit je liever alleen een losse inboedelverzekering af? Dan kun je dat doen via de Tijdelijk in het Buitenland-verzekering of de Wonen in het Buitenland-verzekering.

Zó sluit je een inboedelverzekering buitenland af

Bekijk onze buitenlandverzekeringen of beantwoord de vragen en ontdek jouw ideale buitenlandverzekering. Als je een buitenlandverzekering hebt gevonden, voeg je tijdens je aanvraag de inboedelverzekering buitenland toe.

Voeg je inboedelverzekering buitenland in 3 stappen toe:

  1. Maak een keuze uit de 3 verzekerde bedragen: € 25.000, € 50.000 of € 75.000.
  2. Kies wanneer je de verzekering wilt laten ingaan.
  3. Stuur je aanvraag in.

Wil je ook de inboedel en/of opstal van je achtergebleven woning in Nederland verzekeren? Bekijk dan de OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering.

Goed om te weten over je inboedelverzekering buitenland

Als wij jou de vergoeding van je schade uitkeren, krijg je die op basis van premier risque. Dat betekent dat wij bij schade niet kijken naar de werkelijke waarde. Je krijgt je schade volledig vergoed, maar nooit meer dan het verzekerde bedrag.

Daarnaast heb je een eigen risico van € 250 per gebeurtenis. Voor sieraden en audiovisuele apparatuur geldt een maximale vergoeding tot € 1.000 en € 2.500. Goed om te weten: deze bedragen zijn anders voor studenten en au pairs. Lees dus voor de zekerheid onze voorwaarden of neem contact met ons op.

Voordelen van onze inboedelverzekering buitenland

Jouw inboedel is van waarde. Soms emotioneel, soms vooral financieel. Dat snappen wij. Daarom hebben we de inboedelverzekering buitenland zo simpel mogelijk voor je gemaakt. Met onze inboedelverzekering profiteer je van veel voordelen:

  • Jouw inboedel verzekerd zoals jij dat wilt
  • Dekking tot maar liefst € 75.000
  • Storm, brand of inbraak inbegrepen
  • Makkelijk je adres aanpassen bij een verhuizing (naar een ander adres in het buitenland)
  • 24/7 bereikbare hulpcentrale

Vraag vandaag nog je inboedelverzekering buitenland aan

Kan je niet wachten om je inboedelverzekering buitenland aan te vragen? Kies nu een buitenlandverzekering en voeg de inboedelverzekering als dekking toe. Is alles in orde? Vraag je buitenlandverzekering dan gelijk aan.

 

 

 

Klantenservice Buitenland

Wij zijn gesloten

Petra