IJswagen

Wilt u uw ijswagen verzekeren? Met onze verzekering is uw ijswagen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw ijswagen verzekeren? Met onze verzekering is uw ijswagen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw ijswagen

Een lekker ijsje uit uw ijswagen is een gegarandeerd succes op een zomerse dag, en altijd een hit op kinderfeesten, verjaardagen en bedrijfsparty's. Misschien staat u er niet direct bij stil, maar uw ijswagen kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand of vandalisme. Wilt u niet zelf voor alle schade opdraaien? Dan is een goede verzekering belangrijk.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw ijswagen kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel!

Uw ijswagen verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen.
  • Ook voor korte periodes en in de opslag.
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen.
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit.
  • Mobiele objecten zijn alleen in Nederland verzekerd.
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het vervoer van het mobiele object is niet gedekt.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen