Geluidsstudio verzekeren

Heb jij een geluidsstudio? Bijvoorbeeld omdat je graag muziek maakt, of om commercials en radio jingles voor klanten op te nemen? Dan is je geluidsstudio verzekeren helemaal geen gek idee. Bij OOM verzeker je je studio voor brand, inbraak en meer.

Heb jij een geluidsstudio? Bijvoorbeeld omdat je graag muziek maakt, of om commercials en radio jingles voor klanten op te nemen? Dan is je geluidsstudio verzekeren helemaal geen gek idee. Bij OOM verzeker je je studio voor brand, inbraak en meer.

Waarom je geluidsstudio verzekeren?

Van het vinden van een beat en het masteren van een mix, tot het bewerken en versterken van vocals. In jouw geluidsstudio kun je de muziek maken die jij het allerleukst vindt. Dat doe je misschien alleen voor jezelf, of je helpt klanten met de compositie van hun dromen.

Hoe dan ook: in je opnamestudio produceer je elke keer weer een beetje magie- en dat wil je graag zou houden. Bij ons kun je je geluidsstudio verzekeren voor brand, inbraak en meer. Zo kun je, wat er ook gebeurt, altijd door met je grootste passie.

Je muziekstudio is een groot onderdeel van je leven. Eentje die je niet kunt missen. Dat begrijpen we. Wil je je geluidsstudio verzekeren bij OOM? Dan profiteer je van veel voordelen:

  • Verzekerd tot maar liefst € 2.300.000
  • Ideaal verzekerd voor jouw situatie
  • Tot 9 aanvullende modules toegevoegd
  • Verzekerd voor schade door vandalen of onvoorziene waterschade
  • Altijd ondersteund: onze alarmcentrale is 24/7 bereikbaar

We beoordelen je aanvraag zo snel mogelijk. Elke opnamestudio is anders, het kan daarom zijn dat we jouw aanvraag accepteren tegen aangepaste voorwaarden.

Je geluidsstudio verzekeren zoals jij dat wilt

Zit je muziekstudio in een oud gebouw? Of ben je bang voor waterschade? Bij ons kun je je geluidsstudio verzekeren zoals jij dat wilt. Jij weet namelijk het best van iedereen waar bij jou de risico’s zitten.

En dat werkt heel simpel. Maak eerst een keuze uit de 3 basismodules van de OOM Combinatiepolis: brand, inbraak en vandalisme. Daarna kun je 1 of meer van de 9 aanvullende modules aan je verzekering toevoegen, zoals inductie en overspanning. Daarmee is je muziekstudio nét iets beter verzekerd. Makkelijk, toch?

Zó kun je bij ons je geluidsstudio verzekeren

Wil je je geluidsstudio verzekeren? Bereken je premie nu makkelijk online en bekijk wat jouw verzekering kost. Is alles in orde? Vraag dan gelijk je verzekering aan.

Heb je nog vragen over je geluidsstudio verzekeren? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Meer informatie Premie berekenen