Garagebox verzekeren

Garagebox verzekeren

Wil jij je garagebox verzekeren? Met onze garagebox verzekering zijn je garagebox en je spullen verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wil jij je garagebox verzekeren? Met onze garagebox verzekering zijn je garagebox en je spullen verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Waarom je garagebox verzekeren?

Een garagebox is handig om extra spullen in op te slaan. Van kostbare bezittingen, tot voorwerpen waar je thuis geen ruimte voor hebt. Vaak vallen garageboxen buitenshuis niet onder je reguliere woonverzekering. Dan kan het handig zijn om hier een aparte garagebox verzekering voor af te sluiten!

Bij ons kun je je spullen én de garagebox verzekeren. Zo draai jij niet op voor de kosten als er bijvoorbeeld brand ontstaat of iemand inbreekt. Een veilig gevoel, al helemaal als je garagebox op een andere locatie staat en je er dus niet altijd zicht op hebt. Het maakt voor ons niet uit of je de garagebox huurt of bezit, wij verzekeren je graag.

> Stel nu je verzekering samen

Garagebox verzekeren bij OOM

Bij ons kun je je garagebox verzekeren met de OOM Combinatiepolis. Deze verzekering bestaat uit verschillende modules. Hiermee combineer je heel makkelijk dekkingen zodat jij de garagebox verzekering hebt die het beste bij jou past.

Er zijn 3 basismodules: brand, inbraak en vandalisme. En 11 aanvullende modules, zoals storm of glasbreuk. Kies de basismodules die jij nodig hebt en vul ze zo nodig aan met 1 of meer aanvullende modules. Klaar om jouw garagebox verzekering samen te stellen?

Voordelen garagebox verzekering
Goed om te weten over de garagebox verzekering

Direct je stalling of opslag verzekeren

Je garagebox verzekeren: hoeveel premie betaal je daarvoor? Daar kom je makkelijk en snel achter met een online premieberekening. Daarna kun je je garagebox verzekering direct aanvragen, maar het kan ook via een tussenpersoon.

Bij twijfel of vragen mag je ook altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag.