Fabriek (timmer)

Fabriek (timmer)

Wilt u uw timmerfabriek verzekeren? Met onze verzekering is uw timmerfabriek goed verzekerd voor brand en meer.

Wilt u uw timmerfabriek verzekeren? Met onze verzekering is uw timmerfabriek goed verzekerd voor brand en meer.

Verzeker uw timmerfabriek

Heeft u een timmerfabriek, bijvoorbeeld voor houtskeletbouw of het vervaardigen van deuren, kozijnen en tuinoverkappingen? Dan wilt u natuurlijk dat uw fabriek goed verzekerd is. Want anders draait u bij schade zelf voor alle kosten op.

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw timmerfabriek een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw timmerfabriek op een afgelegen locatie ligt. Ook de aanwezigheid van dure gereedschappen en brandbare materialen zoals hout zijn risicoverhogende factoren.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw timmerfabriek kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw timmerfabriek verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Voordelen van je werkplaats of fabriek verzekeren bij OOM
Goed om te weten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.