Directiekeet

Directiekeet

Wilt u uw directiekeet verzekeren? Met onze verzekering is uw directiekeet goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw directiekeet verzekeren? Met onze verzekering is uw directiekeet goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw directiekeet

Op veel bouwplaatsen neemt de directiekeet of bouwkeet een centrale plek in. Hier wordt geluncht, overleg gevoerd en de administratie van de bouwplaats bijgehouden. Natuurlijk wilt u dat uw directiekeet en de inventaris goed verzekerd zijn. Want zonder verzekering draait u bij schade zelf voor de kosten op.

In de praktijk kan het lastig zijn een directiekeet of bouwkeet te verzekeren. Het risico op brand, inbraak en vandalisme is relatief hoog, zeker op afgelegen bouwplaatsen of bouwlocaties waar 's nachts geen toezicht is. Reguliere verzekeraars zijn dan ook doorgaans terughoudend als het om het verzekeren van een directiekeet gaat.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw directiekeet of bouwkeet kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel! U kunt zowel de directiekeet zelf (casco) als de inventaris verzekeren. 

Uw directiekeet verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.