Container verzekering

Heb of huur je een container, bijvoorbeeld voor de opslag van inboedel? Of heb je deze nodig voor je bedrijf? Met onze container verzekering ben je gedekt voor alledaagse risico’s. Zo geniet je ook na de opslag van je spullen.

Heb of huur je een container, bijvoorbeeld voor de opslag van inboedel? Of heb je deze nodig voor je bedrijf? Met onze container verzekering ben je gedekt voor alledaagse risico’s. Zo geniet je ook na de opslag van je spullen.

Waarom je container verzekeren?

Misschien staat je container wel op een afgelegen plek, waar je geen toezicht kunt houden op je spullen. Of vind je het gewoon een fijn idee dat je verzekerd bent voor zaken als brand of inbraak? Dan is een container verzekering wat voor jou. Niet alleen als je een container met inboedel hebt staan, maar ook als je een afvalcontainer, bouwcontainer of kluscontainer hebt. En dan ben je bij ons aan het goede adres!

Stel je container verzekering zelf samen

Bij ons kun je met de OOM Combinatiepolis je container verzekeren zoals jij dat wilt. En dat is zó gedaan. Maak eerst een keuze uit de 3 basismodules: brand, inbraak en vandalisme. Als je het fijn vindt, kun je je container verzekering aanvullen met 1 of meer van de 6 extra modules. Bijvoorbeeld voor stormschade of waterschade. Per aanvullende module die je toevoegt, krijg je korting op je verzekering. En zo staat de ideale container verzekering binnen no-time voor je klaar!

Sluit je je container verzekering bij ons af, dan profiteer je van veel voordelen:

  • De ideale verzekering voor jouw situatie
  • Verzekerd tot maar liefst € 2.000.000
  • 6 aanvullende modules voor een extra uitgebreide verzekering
  • Voor korte én lange periodes
  • Nood? Je wordt snel en deskundig geholpen
  • Je container is alleen in Nederland verzekerd.
  • Je dient de container af te sluiten met een MI Cyclops Translock Anti diefstal systeem.
  • Ben je onderweg en heb je schade door een aanrijding of een ongeluk, dan valt dat niet onder je container verzekering.
  • Wij verzekeren ook afvalcontainers, bouwcontainers en kluscontainers.

Wil je bij OOM je container verzekeren?

Bereken je premie nu makkelijk en snel online, en ontdek wat je container verzekering gaat kosten. Daarna vraag je gelijk je verzekering aan.

Elke situatie is anders. We beoordelen je aanvraag zo snel mogelijk, maar het kan zijn dat we jouw aanvraag alleen accepteren tegen aangepaste voorwaarden.

Meer weten over je container verzekeren? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor je klaar.

Meer informatie Premie berekenen