Antiek- en curiosawinkel

Verzeker uw antiek- en curiosawinkel

In uw antiek- en curiosawinkel kunnen uw klanten terecht voor historische kunst- en gebruiksvoorwerpen, brocante of andere verzamelobjecten. Misschien staat u er niet bij stil, maar uw antiek- en curiosawinkel kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Een goede verzekering voorkomt dan veel narigheid.  

In de praktijk kan het lastig zijn uw antiek- en curiosawinkel te verzekeren. Dat geldt zeker als uw winkel op een 's nachts verlaten locatie ligt of waardevolle goederen verkoopt. Ook de constructie van uw pand kan een verhoogd risico met zich meebrengen. 

Reguliere verzekeraars zijn dan ook terughoudend als het om het verzekeren van een antiek- en curiosawinkel gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw curiosa- of antiekwinkel kunt u bij ons terecht, U kunt zowel de winkel zelf (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw antiek- en curiosawinkel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen