Sportschool

Verzeker uw sportschool

In uw sportschool werken uw leden of gasten aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Soms is het lastig een verzekering af te sluiten, bijvoorbeeld als uw sportschool op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt. Reguliere verzekeraars zijn in dat geval meestal terughoudend met het verzekeren van een sportschool. Zonder verzekering draait u bij schade door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme zelf voor de kosten op. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw sportschool kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel!

U kunt zowel uw sportschool zelf (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw sportschool verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen