Sportaccomodaties

Verzeker uw sportaccomodatie

Uw sportaccommodatie is een plek voor spel en ontspanning, waar uw leden of gasten op een sportieve manier hun krachten meten. Misschien staat u er niet zo bij stil, maar door de vaak afgelegen ligging zijn sportaccommodaties een aantrekkelijk doelwit voor inbrekers en vandalen. Ook brand is een reëel risico, vooral op locaties waar ook keukenfaciliteiten aanwezig zijn.

In de praktijk kan het dan ook gebeuren dat u geen verzekering voor uw sportaccommodatie kunt afsluiten. Veel reguliere verzekeraars vinden de risico's te hoog; zij weigeren uw sportaccommodatie te verzekeren of stellen dure en ingrijpende preventieve eisen. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw sportaccommodatie kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw sportaccommodatie als de inventaris verzekeren. Wij verzekeren onder andere:

Voor het verzekeren van de meest uiteenlopende sportaccommodaties is er de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen