Papierhandel

Verzeker uw papierhandel

Dagelijks gooien we met z'n allen duizenden kilo's papier en karton weg; denk maar aan verpakkingsmateriaal, kranten, tijdschriften, archieven en ga zo maar door. Van al dat papier kan weer iets moois gemaakt worden. Uw papierhandel verzorgt de inzameling en verwerking van oud papier en maakt daar weer nieuwe producten mee.  

In de praktijk blijkt het voor papierhandels vaak lastig een verzekering af te sluiten. Vanwege het relatief hoge brandrisico zijn reguliere verzekeraars terughoudend met het verzekeren van een papierhandel. Het kan zijn dat u dure en ingrijpende preventieve maatregelen moet nemen, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zij specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook uw papierhandel kunt u bij ons verzekeren. U bepaalt zelf of u uw bedrijfslocatie (opstal) en/of inventaris wilt verzekeren. Ook kunt u uw goederenvoorraad verzekeren.

Uw papierhandel verzekert u met de OOM Combinatiepolis

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering afsluiten

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen