Pallethandel

Verzeker uw pallethandel

Pallets worden gebruikt als transportmiddel, ladingdrager of voor opslag; ze zijn niet weg te denken uit de logistieke dienstverlening. Daarnaast zijn creatieve toepassingen in opkomst, bijvoorbeeld als bouwmateriaal voor tuinmeubilair.

Verkoopt u nieuwe of gebruikte pallets? Dan kan het lastig zijn om uw bedrijf te verzekeren. Want vanwege het verhoogde brandrisico zijn reguliere verzekeraars doorgaans terughoudend met het verzekeren van een pallethandel. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zij specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook uw pallethandel kunt u bij ons verzekeren. U bepaalt zelf of u uw bedrijfslocatie (opstal) en/of inventaris wilt verzekeren. Ook kunt u uw eventuele goederenvoorraad verzekeren.

Uw pallethandel verzekert u met de OOM Combinatiepolis

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering afsluiten

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen