Verzeker uw demontage- of recyclingbedrijf

Voor bedrijven die zich bezighouden met demontage, sloop en recycling is het soms lastig om een verzekering af te sluiten. Dat geldt zeker voor bedrijven op afgelegen locaties. 

Voor reguliere verzekeraars is het doorgaans lastig de risico's in te schatten. Het kan zijn dat u alleen in aanmerking komt voor een verzekering als u ingrijpende en kostbare maatregelen neemt om schade zoveel mogelijk te voorkomen en beperken. Bedrijven met een hoog risicoprofiel kunnen soms zelfs helemaal geen verzekering afsluiten.

Voor u als ondernemer is dat een probleem, want zonder verzekering draait u bij schade zelf voor de financiële gevolgen op.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook bedrijven met een verhoogd risico kunnen bij ons terecht. Wij verzekeren onder andere:

U kunt zowel uw bedrijfslocatie (opstal) als de inventaris verzekeren. 

Voor het verzekeren van de meest uiteenlopende demontage-, sloop- en recyclingbedrijven is er de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering afsluiten

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen