Verzeker uw tuinhuisje

Uw tuinhuisje biedt u rust en ontspanning weg van de zorgen van alledag. Maar om onbezorgd van uw tuinhuisje te kunnen genieten, heeft u wel een goede verzekering nodig. Want helaas zijn tuinhuisjes kwetsbaar voor schade door bijvoorbeeld brand, storm, inbraak en vandalisme. Dat geldt zeker voor tuinhuisjes op afgelegen locaties, of op volkstuincomplexen die 's nachts verlaten zijn. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw tuinhuisje kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel! U kunt zowel het tuinhuisje zelf (opstal) als de inboedel verzekeren.

Uw tuinhuisje verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen