Woonboot verzekeren met woonbootverzekering

Woonboot- of woonarkverzekering nodig?

U heeft een woonboot of woonark. Uw woonboot is uw trots en biedt u een unieke woonplek op het water. Natuurlijk is het belangrijk dat uw woonboot goed verzekerd is.

Reguliere verzekeraars zijn doorgaans terughoudend met het verzekeren van een woonboot of woonark. Zij schatten de risico's hoog in en eisen vaak dure preventieve maatregelen. Dat geldt zeker als uw woonboot op een afgelegen of kwetsbare locatie ligt. Het kan zelfs zijn dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten. 

De woonbootverzekering van OOM

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw woonboot of woonark kunt u bij ons terecht. U bepaalt of u de boot zelf (casco) en/of de inboedel wilt verzekeren.

Uw woonboot of woonark verzekert u met de OOM Combinatiepolis. Dat is de beste verzekering voor bijzondere objecten, zoals uw woonboot.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het zinken van uw woonboot is niet gedekt, ook niet als de module Storm is meeverzekerd 
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen