Verzeker uw garage- of kelderbox

Heeft of huurt u een garage- of kelderbox? Dan heeft u daar mogelijk waardevolle zaken opgeslagen, bijvoorbeeld een oldtimer, gereedschap of een deel van uw huisraad.

Een goede verzekering kan voorkomen dat u zelf voor de financiële gevolgen opdraait als uw garage- of kelderbox en de opgeslagen inboedel, inventaris of goederen worden beschadigd door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme.

Check uw verzekering!

Een zelfstandige garagebox valt doorgaans niet onder de reguliere opstalverzekering. U moet dus een aparte opstalverzekering afsluiten als u uw garagebox wilt verzekeren.

Voor spullen die in een garagebox liggen opgeslagen die bij uw woning hoort, gelden doorgaans bepaalde uitsluitingen en een beperktere uitkering bij schade. Raadpleeg de voorwaarden van uw verzekering of informeer bij uw verzekeraar. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw garage- of kelderbox en de daarin opgeslagen inboedel, inventaris en goederen kunt u bij ons terecht.   

Uw garage- of kelderbox verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen