OOM Horeca-verzekering

Bereken nu uw premie 

OOM Horeca-verzekering

Als horecaondernemer weet u dat uw bedrijf kwetsbaar is voor schade door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. U wilt die risico’s verzekeren met een verzekering die past bij uw situatie. Of het nu gaat om een afhaalcentrum, eetcafé of partycentrum, met de OOM Horeca-verzekering bent u goed verzekerd tegen schade.

De verzekering in het kort

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de OOM Horeca-verzekering.

  • Een verzekering voor uw gebouw, uw inventaris en/of goederen.
  • Keuze uit drie verschillende dekkingen: basis, uitgebreid of extra uitgebreid.
  • Diverse aanvullende dekkingen mogelijk, zoals koelschade, aansprakelijkheid voor bedrijven (AVB) en bedrijfsschade.
  • Een pakket dat u kunt afstemmen op uw situatie.

Voor wie is de verzekering?

De OOM Horeca-verzekering is bedoeld voor horecaondernemers die de risico’s op schade goed willen verzekeren. Van grillroom tot pannenkoekenrestaurant, iedere horecaonderneming heeft zijn eigen risico’s. Met de OOM Horeca-verzekering kiest u voor een verzekering die past bij uw situatie. Zo kunt u zich zorgeloos richten op uw gasten.

Wat kunt u verzekeren?

U bepaalt zelf wat u wilt verzekeren: uw gebouw, de inventaris of goederenvoorraad. Of een combinatie. Huurt u het pand waarin uw horecaonderneming zit? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.
De OOM Horeca-verzekering kent drie dekkingen: basis, uitgebreid of extra uitgebreid. U kiest zelf welke dekking u wilt voor uw gebouw en welke dekking voor uw inventaris en goederen. Alle combinaties zijn mogelijk.

Wat vergoedt de verzekering?

In het dekkingsoverzicht (pdf) van de OOM Horeca-verzekering ziet u direct welke kosten worden vergoed onder de basisdekking, de uitgebreide dekking en de extra uitgebreide dekking. Bekijk de polisvoorwaarden (pdf) van de OOM Horeca-verzekering.

Daarnaast kunt u een aantal aanvullende modules afsluiten:


Zo stelt u uw eigen verzekering op maat samen. Bekijk alle voorwaarden en verzekeringskaarten van de OOM Horeca-verzekering.

Waar u op moet letten

  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de OOM Horeca-verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.
  • Per verzekerde gebeurtenis geldt een eigen risico. In het dekkingsoverzicht (pdf) vindt u de hoogte van het eigen risico.
  • In de bijzondere voorwaarden (pdf) van de OOM Horeca-verzekering vindt u een overzicht van de kosten die wij wel en niet vergoeden.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Horeca-verzekering online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en krijgt meteen een premieberekening te zien. Deze kunt u ook bewaren. Als u wilt kunt u de aanvraag daarna direct indienen.

Heeft u vragen over de OOM Horeca-verzekering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Klantenservice Brandverzekeringen

Wij zijn gesloten

Onze beoordeling
Brandpolis
10
Brandpolis
8
71 beoordelingen
Voorwaarden en formulieren
Voorwaarden en formulieren 
Wat te doen bij schade?
Schade melden