OOM Horeca-verzekering

Bereken nu uw premie 

OOM Horeca-verzekering

OOM Horeca-verzekering

Als horecaondernemer weet u dat uw bedrijf kwetsbaar is voor schade door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. U wilt die risico’s verzekeren met een verzekering die past bij uw situatie. Of het nu gaat om een afhaalcentrum, eetcafé of partycentrum, met de OOM Horeca-verzekering bent u goed verzekerd tegen schade.

De verzekering in het kort

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de OOM Horeca-verzekering.

  • Een verzekering voor uw gebouw, uw inventaris en/of goederen.
  • Keuze uit drie verschillende dekkingen: basis, uitgebreid of extra uitgebreid.
  • Diverse aanvullende dekkingen mogelijk, zoals koelschade, aansprakelijkheid voor bedrijven (AVB) en bedrijfsschade.
  • Een pakket dat u kunt afstemmen op uw situatie.

Voor wie is de verzekering?

De OOM Horeca-verzekering is bedoeld voor horecaondernemers die de risico’s op schade goed willen verzekeren. Van grillroom tot pannenkoekenrestaurant, iedere horecaonderneming heeft zijn eigen risico’s. Met de OOM Horeca-verzekering kiest u voor een verzekering die past bij uw situatie. Zo kunt u zich zorgeloos richten op uw gasten.

Wat kunt u verzekeren?

U bepaalt zelf wat u wilt verzekeren: uw gebouw, de inventaris of goederenvoorraad. Of een combinatie. Huurt u het pand waarin uw horecaonderneming zit? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.
De OOM Horeca-verzekering kent drie dekkingen: basis, uitgebreid of extra uitgebreid. U kiest zelf welke dekking u wilt voor uw gebouw en welke dekking voor uw inventaris en goederen. Alle combinaties zijn mogelijk.

Wat vergoedt de verzekering?

In het dekkingsoverzicht (pdf) van de OOM Horeca-verzekering ziet u direct welke kosten worden vergoed onder de basisdekking, de uitgebreide dekking en de extra uitgebreide dekking. Bekijk de polisvoorwaarden (pdf) van de OOM Horeca-verzekering.

Daarnaast kunt u een aantal aanvullende modules afsluiten:


Zo stelt u uw eigen verzekering op maat samen. Bekijk alle voorwaarden en verzekeringskaarten van de OOM Horeca-verzekering.

Waar u op moet letten

  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de OOM Horeca-verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.
  • Per verzekerde gebeurtenis geldt een eigen risico. In het dekkingsoverzicht (pdf) vindt u de hoogte van het eigen risico.
  • In de bijzondere voorwaarden (pdf) van de OOM Horeca-verzekering vindt u een overzicht van de kosten die wij wel en niet vergoeden.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Horeca-verzekering online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en krijgt meteen een premieberekening te zien. Deze kunt u ook bewaren. Als u wilt kunt u de aanvraag daarna direct indienen.

Heeft u vragen over de OOM Horeca-verzekering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Klantenservice Brandverzekeringen

Wij zijn gesloten

Onze beoordeling
Brandpolis
10
Brandpolis
8,7
62 beoordelingen
Voorwaarden en formulieren
Voorwaarden en formulieren 
Wat te doen bij schade?
Schade melden