Growshop

Verzeker je growshop

In je growshop verkoop je kweekspullen, klimaatbeheersing en andere benodigdheden voor kleinschalige hennepteelt. Uit ervaring weet je waarschijnlijk dat verzekeraars vaak ‘nee’ verkopen als het om de verzekering van een growshop gaat. Zij vinden de risico’s te groot of hebben ethische bezwaren.

Voor jou als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draai je bij schade door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme zelf voor de financiële gevolgen op.

Wat OOM Verzekeringen voor je kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook je growshop kun je bij ons verzekeren. Je bepaalt zelf of je je pand (opstal) en/of inventaris wilt verzekeren. Daarnaast zijn er verschillende aanvullende dekkingen mogelijk. 

Je growshop verzeker je met de OOM Combinatiepolis.

Kenmerken
Waar je op moet letten

De verzekering aanvragen

Je kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. Je geeft aan wat je wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heb je vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag! Natuurlijk kun je ook terecht bij jouw tussenpersoon.