Verzeker uw coffeeshop

Nederland telt ruim 550 coffeeshops. Hoewel de verkoop van cannabis onder voorwaarden wordt gedoogd, zijn de meeste verzekeraars huiverig als het om het verzekeren van coffeeshops gaat. Zij vinden de risico's te groot, hebben ethische bezwaren of eisen ingrijpende en dure preventieve maatregelen. 

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u bij schade door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme zelf voor de financiële gevolgen op.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook uw coffeeshop kunt u bij ons verzekeren. U bepaalt zelf of u uw pand (opstal) en/of inventaris wilt verzekeren. Daarnaast zijn er verschillende aanvullende dekkingen mogelijk. 

Uw coffeeshop verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • De koopwaar zelf (softdrugs) valt niet onder de dekking
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen