Gebouwenverzekering

Gebouwenverzekering

Gebouwenverzekering

Je gebouw verzekeren voor schade? Met de OOM Combinatiepolis is je pand goed verzekerd voor brand, inbraak en vandalisme. Kies uit 14 dekkingen en stel zelf je ideale gebouwenverzekering samen.

Waarom een gebouwenverzekering?

Een gebouw is niet zomaar een gebouw. Er komen mensen om te werken, te ontspannen, te sporten of zelfs te bidden. En gebeurt er iets mee? Dan ben je blij dat je een gebouwenverzekering hebt. In sommige gevallen lopen de kosten (en emoties) namelijk hoog op. En daar hoef jij je dan geen zorgen om te maken! Bij OOM kun je een gebouwenverzekering afsluiten voor je opstal (het gebouw zelf), casco (het geraamte), inventaris of inboedel (wat erin staat, bijvoorbeeld meubels) en huurdersbelang (als jij niet de eigenaar bent). Jij bepaalt zelf hoe uitgebreid je verzekerd bent.

Stel zelf je gebouwenverzekering samen

OOM Combinatiepolis: de naam zegt het al, die mag jij zelf combineren. Kortom, bij deze gebouwenverzekering bepaal zelf wat je wel- en niet verzekert. Je hebt keuze uit 14 dekkingen. Hoe meer je er kiest, hoe meer korting je krijgt. En dat kan oplopen tot maar liefst 10%. Waar ga jij voor?

Basis:

 1. Brand
 2. Inbraak
 3. Vandalisme

Aanvullingen:

 1. Storm
 2. Varia
 3. Opruimingskosten
 4. Bedrijfsschade
 5. Onvoorziene kosten
 6. Glasbreuk
 7. Inductie & Overspanning
 8. Koelschade
 9. Waterschade
 10. Zeewater & Transport
 11. Aansprakelijkheid voor bedrijven

> Stel nu je verzekering samen

 

Een gebouwenverzekering voor ieder gebouw

Van werkplek tot sportschool, met de OOM Combinatiepolis verzeker jij elk gebouw dat belangrijk is voor jou. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees nu meer over onze gebouwenverzekering voor:

Gebouwenverzekering bij OOM

Staat je gebouw op een afgelegen plek? Of zijn er kostbare machines of brandbare voorwerpen aanwezig? In zulke situaties kan het lastig zijn een gebouwenverzekering te vinden. Bij OOM zijn die zaken gelukkig geen probleem. Waar je gebouw ook staat en waar je het ook voor gebruikt: je kunt bij ons terecht. Ook zonder ingrijpende, kostbare preventieve maatregelen.

> Meer informatie > Bereken je premie

Klantenservice Brandverzekeringen

Wij zijn gesloten

Petra