Verzeker uw spuiterij

Heeft u een spuiterij, bijvoorbeeld voor het spuiten van meubels, auto's of andere voorwerpen? Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw spuiterij goed verzekerd is voor onder andere brand, inbraak, vandalisme en storm. Want anders draait u bij schade zelf voor alle kosten op.

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw spuiterij een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw spuiterij op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt. Ook de aanwezigheid van brandbare of explosieve materialen kan een risicoverhogende factor zijn. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw spuiterij kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw spuiterij verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering afsluiten

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen