Dorps- of buurthuis

Dorps- of buurthuis

Verzeker uw dorps- of buurthuis

Uw dorps- of buurhuis is een plaats waar buren en plaatsgenoten elkaar kunnen ontmoeten. Misschien staat u er niet zo bij stil, maar in een dorps-  of buurthuis bevinden zich vaak waardevolle spullen. Denk bijvoorbeeld aan computers, tv- en audioapparatuur of een tapinstallatie. 

Vanwege de doorgaans geringe beveiliging en het open karakter zijn dorps- en buurthuizen kwetsbaar voor schade door brand, inbraak en vandalisme. Daarom kan het lastig zijn uw dorps- of buurthuis  te verzekeren. Verzekeraars stellen meestal strenge voorwaarden of eisen dat u dure preventieve maatregelen neemt. 

 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw dorps- of buurthuis kunt u bij ons terecht.

U kunt zowel het pand (opstal) als de inboedel verzekeren. Huurt u uw pand, dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw dorps- of buurthuis verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.