Tiny house (voor de verhuur)

Verzeker uw tiny houses voor de verhuur

Tiny houses zijn razend populair. Veel Nederlanders houden van de eenvoud, de sfeer en de milieubewuste levenswijze die bij een verblijf in een tiny house horen.

Verhuurt u tiny houses, bijvoorbeeld op een vakantiepark of in de vrije natuur? Dan is het belangrijk dat uw tiny house en de bijbehorende inboedel goed verzekerd zijn.

Helaas zijn tiny houses kwetsbaar voor schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, storm en inbraak. Dat geldt zeker als uw tiny house op een afgelegen locatie ligt of van kwetsbare materialen is vervaardigd. Tiny houses zijn bovendien relatief nieuw, waardoor reguliere verzekeraars terughoudend zijn als het om het verzekeren van een tiny house gaat.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van tiny houses kunt u bij ons terecht. U kunt zowel de tiny houses zelf als de inboedel verzekeren.

Tiny houses verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen