Hoveniersbedrijf

Verzeker uw hoveniersbedrijf

Uw hoveniersbedrijf is dé plek waar groenliefhebbers terecht kunnen voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Of voor advies, huur van tuingereedschap en -machines en de aanschaf van materiaal.

Waarschijnlijk staat u er niet dagelijks bij stil, maar uw hoveniersbedrijf kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme en storm. Een goede verzekering kan dan veel narigheid voorkomen.

Maar in de praktijk kan het lastig zijn om voor uw hoveniersbedrijf een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw hoveniersbedrijf op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt, of vanwege de aanwezigheid van kostbare gereedschappen en machines. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw hoveniersbedrijf kunt u bij ons terecht.

U kunt zowel uw pand (opstal) als de inventaris verzekeren. Huurt u uw pand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw hoveniersbedrijf verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen