Groothandel

Verzeker uw groothandel

Groothandels spelen in Nederland handelsland een cruciale rol als schakel tussen importeurs/exporteurs en fabrikanten enerzijds en retailers anderzijds. 

Natuurlijk is het belangrijk dat uw bedrijfspand, inventaris en goederenvoorraad goed verzekerd zijn. Want anders draait u bij schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme of storm zelf voor de financiële gevolgen op.

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw groothandel een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw groothandel op een afgelegen locatie ligt of vanwege de aanwezigheid van kostbare of brandbare goederen. Het kan zijn dat u ingrijpende preventieve maatregelen moet nemen om uw groothandel te verzekeren, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw groothandel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren. Huurt u uw pand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw groothandel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen