Paardenstal

Verzeker uw paardenstal

Paarden zijn de liefhebberij van heel veel mensen. Heeft u een paardenstal? Dan wilt u natuurlijk dat uw paardenstal goed verzekerd is voor schade door onder andere brand, inbraak, vandalisme en storm. 

In de praktijk kan het lastig zijn een verzekering voor uw paardenstal af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Vanwege de verhoogde risico's - denk aan een afgelegen ligging, aanwezigheid van brandbaar materiaal als stro of kostbare attributen als zadels - zijn verzekeraars terughoudend als het om het verzekeren van een paardenstal gaat. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan beteken

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw paardenstal kunt u bij ons terecht.

Uw paardenstal verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen