Bloemenkiosk

Bloemenkiosk

Wilt u uw bloemenkiosk verzekeren? Met onze verzekering is uw bloemenkiosk goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw bloemenkiosk verzekeren? Met onze verzekering is uw bloemenkiosk goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw bloemenkiosk

Mensen houden van bloemen en kopen graag een bosje bij uw bloemenkiosk. Maar een bloemenkiosk is door toepassing van materialen als hout en bitumen kwetsbaar voor brand, storm en vandalisme. Ligt uw bloemenkiosk in een winkelcentrum dat 's nachts verlaten is? Ook dat brengt een verhoogd risico met zich mee.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook vaak terughoudend als het om het verzekeren van een bloemenkiosk gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u zelf voor de financiële gevolgen op als u schade heeft. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw bloemenkiosk kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw kiosk (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw bloemenkiosk verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.