Bloemen- en/of plantenwinkel

Bloemen- en/of plantenwinkel

Wilt u uw bloemen- en plantenwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw bloemen- en plantenwinkel goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw bloemen- en plantenwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw bloemen- en plantenwinkel goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw bloemen- en plantenwinkel

Mensen houden van bloemen en planten en kopen graag een bosje bij uw bloemen- en plantenwinkel. Misschien staat u er niet bij stil, maar uw bloemen- en plantenwinkel kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Een goede verzekering voorkomt dan veel narigheid.  

In de praktijk kan het lastig zijn uw bloemen- en plantenwinkel te verzekeren. Dat geldt zeker als uw winkel op een 's nachts verlaten locatie ligt. Ook de constructie van uw pand kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook vaak terughoudend als het om het verzekeren van een bloemen- en plantenwinkel gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw bloemen- en plantenwinkel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw bloemen- en plantenwinkel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.