Bierwagen

Wilt u uw bierwagen verzekeren? Met onze verzekering is uw bierwagen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw bierwagen verzekeren? Met onze verzekering is uw bierwagen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw bierwagen

Bierwagens worden veelvuldig ingezet op bijvoorbeeld pleinfeesten, festivals en kermissen. Bent u eigenaar van een bierwagen? Dan wilt u natuurlijk dat uw bierwagen goed verzekerd is. Want anders draait u bij schade zelf voor de kosten op.

Het kan in de praktijk lastig zijn uw bierwagen te verzekeren bij uw reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw bierwagen op een 's nachts verlaten locatie staat.   

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw bierwagen kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel! U kunt niet alleen de wagen maar ook de tapinstallaties en toebehoren verzekeren.

Uw bierwagen verzekert u met de OOM Combinatiepolis

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen.
  • Ook voor korte periodes en in de opslag.
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen.
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit.
  • Mobiele objecten zijn alleen in Nederland verzekerd.
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het vervoer van het mobiele object is niet gedekt.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen