Winkeliersvereniging

Wilt u uw eigendommen van uw winkeliersvereniging verzekeren? Met onze verzekering zijn uw eigendommen van uw winkeliersvereniging verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw eigendommen van uw winkeliersvereniging verzekeren? Met onze verzekering zijn uw eigendommen van uw winkeliersvereniging verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker eigendommen van uw winkeliersvereniging

Bent u bestuurder van of betrokken bij een winkeliersvereniging? Dan wilt u natuurlijk dat de eigendommen van uw winkeliersvereniging - zoals winkelpanden, marktramen en benodigdheden voor evenementen - goed verzekerd zijn. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van de eigendommen van uw winkeliersvereniging kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een verenigingspand, winkelpanden, festivaltenten, feestverlichting en tapinstallaties. Ook eigendommen in de opslag kunt u verzekeren.

De eigendommen van uw winkeliersvereniging verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen