Winkelcentrum

Wilt u uw winkelcentrum verzekeren? Met onze verzekering is uw winkelcentrum verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw winkelcentrum verzekeren? Met onze verzekering is uw winkelcentrum verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw winkelcentrum

Beheert of exploiteert u een winkelcentrum? In de praktijk kan het dan lastig zijn hiervoor een verzekering af te sluiten. Dat komt omdat het voor verzekeraars moeilijk is de risico's in te schatten, bijvoorbeeld op brand, inbraak en vandalisme.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook terughoudend als het om het verzekeren van een winkelcentrum gaat. Vaak moet u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen nemen om uw winkelcentrum te kunnen verzekeren. Het kan zelfs zijn dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u zelf op voor de financiële gevolgen als u schade heeft. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw winkelcentrum kunt u bij ons terecht, vaak zelfs als andere verzekeraars u weigeren. U kunt zowel de winkelpanden als de bijbehorende inventarissen en goederenvoorraden verzekeren.

Uw winkelcentrum verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen