Werk samen met OOM Verzekeringen

Werk samen met OOM Verzekeringen

Werk samen met OOM Verzekeringen

Zeg vaker ja tegen je klant

Als tussenpersoon wil jij je klanten zo goed mogelijk helpen. Ook als zij iets willen verzekeren waar veel verzekeraars nee tegen zeggen. Bijzondere objecten, die niet dagelijks voorbijkomen: die verzekeren wij vaak wél!

Van foodtruck tot verhuurde recreatiewoning. Van horecagelegenheid tot reizen in het buitenland. Werk je samen met ons? Dan kun je vaker ja zeggen tegen je klant.

Ontdek de mogelijkheden op onze website. Staat het object er niet bij of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is groot dat we je toch kunnen helpen.

Jouw voordelen als tussenpersoon

OOM Verzekeringen is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere risico’s. Maar dat is zeker niet het enige voordeel:

 1. Duidelijke premies
  Je berekent de premie voor je klant makkelijk en snel op onze site.

 2. Mooie provisie
  Je krijgt een aantrekkelijke provisie voor alle verzekeringen die je bij ons afsluit. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 3. Flexibel en persoonlijk
  Als we een risico niet op afstand kunnen beoordelen, komen we persoonlijk naar het risico toe.

 4. Experts
  Voor ieder soort object hebben we experts om schades te beoordelen.

Regel het op jouw manier

Voor ons maakt het niet uit of jij een polis afsluit via een serviceprovider of dat je een eigen aanstelling hebt. Jij kiest hoe je graag werkt, wij passen ons aan op jou.

Serviceproviders

Ben je aangesloten bij een serviceprovider dan kun je via hen een verzekering onderbrengen bij OOM.

Eigen aanstelling

Sluit je vaker een verzekering af bij OOM? Dan is een eigen aanstelling wat voor jou. In dat geval, kun je onze producten op je eigen website plaatsen. Je klanten kunnen dan zelf via jouw site een verzekering afsluiten, maar je kunt ze ook adviseren en de verzekering via je eigen portaal afsluiten. In beide gevallen krijg je dezelfde provisie.

In ons tussenpersonenportaal vind je een overzicht van al je polissen. Als je wilt, krijg je meerdere accounts met inloggegevens. Zo kun je makkelijk samenwerken met alle collega’s binnen je bedrijf.

Meer weten?

Lees nu hoe je tussenpersoon wordt of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

Onze relatiemanagers

Frans van der Woldt

Frans van der Woldt
Accountmanager regio Zuid

Jelle Huisman

Jelle Huisman 
Accountmanager regio Noord

Wil je contact over een samenwerking, of heb je een andere vraag? Vul hieronder het contactformulier in. 

Klantenservice Brandverzekeringen

Wij zijn gesloten

Petra
Reviews en beoordelingen van OOM Verzekeringen
Brandpolis
10
Brandpolis
9
50 beoordelingen