Direct online afsluiten

Goed verzekerd naar Nederland

Komt u naar Nederland? Dan wilt u natuurlijk goed verzekerd zijn voor ziektekosten, ook als u (nog) niet in aanmerking komt voor de Nederlandse basisverzekering. Dat kan met onze verzekeringen.

 

OOM Schengen Visitor-verzekering

De OOM Schengen Visitor-verzekering is een beperkte ziektekostenverzekering voor als u tijdelijk in Nederland verblijft. U kunt de verzekering direct afsluiten. Bestaande kwalen en klachten zijn uitgesloten. De verzekering voldoet aan de eisen van het Schengenvisum. U kunt aansprakelijkheid in Nederland meeverzekeren.

 

OOM Voorlopig Verblijf Nederland-verzekering

Wilt u zich in Nederland vestigen maar komt u nog niet in aanmerking voor de basisverzekering? Met de OOM Voorlopig Verblijf Nederland-verzekering kunt u zich toch goed verzekeren voor ziektekosten. De verzekering voldoet aan de eisen van het MVV-visum. U kunt tandartskosten en aansprakelijkheid meeverzekeren.

 

OOM Studying in the Netherlands Insurance

Speciaal voor studenten, stagiairs en au pairs die naar Nederland komen, is er de OOM Studying in the Netherlands Insurance. Je kiest zelf of je standaard of uitgebreide dekking voor ziektekosten wilt. Met het schadepakket kun je bovendien inboedel, aansprakelijkheid, reizen, rechtsbijstand en ongevallen verzekeren.

 

Collectieve verzekeringen

Met onze collectieve verzekeringen regelt u snel en eenvoudig de ziektekostenverzekering voor de buitenlandse studenten of medewerkers van uw onderwijsinstelling. U stelt zelf het gewenste pakket van aanvullende verzekeringen samen.