Inboedelverzekering

De inboedelverzekering vergoedt schade aan uw inboedel op uw buitenlandse adres door bijvoorbeeld storm, brand of inbraak. U kiest zelf het verzekerde bedrag (€ 25.000,-/€ 50.000,-/€ 75.000,- per gebeurtenis). De vergoeding is op basis van premier risque.

Wilt u (ook) de inboedel en/of opstal van uw achtergebleven woning in Nederland verzekeren? Bekijk dan de OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering.

U heeft een eigen risico van € 250,- per gebeurtenis. Voor sieraden en audiovisuele apparatuur geldt een maximale vergoeding.

Wilt u precies weten wat u vergoed krijgt? Bekijk het dekkingsoverzicht (pdf) of de polisvoorwaarden inboedelverzekering (pdf).

OOM Wonen in het Buitenland-verzekering

De OOM Wonen in het Buitenland-verzekering is een verzekering voor onbepaalde tijd als u lange tijd naar het buitenland gaat.

De verzekering afsluiten

U kunt online de OOM Wonen in het Buitenland-verzekering afsluiten. Voor de ziektekostenverzekering geldt medische acceptatie. Dat betekent dat u vooraf enkele vragen beantwoordt over uw gezondheid en medische situatie. Wij beoordelen op basis daarvan of we u verzekeren. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.