Verfwinkel

Wilt u uw verfwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw verfwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw verfwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw verfwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw verfwinkel

In uw verfwinkel kunnen klanten terecht voor kwalitatief hoogwaardige lakken en beitsen en alle andere benodigdheden voor een vakkundig uitgevoerde verfklus. 

In de praktijk kan het lastig zijn om uw pand en inventaris te verzekeren bij een reguliere verzekeraar. Zeker als uw winkel op een 's nachts verlaten locatie ligt. Ook de constructie van uw pand of de aanwezigheid van brandbare materialen kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Het kan zijn dat u van uw verzekeraar ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u zelf voor de financiële gevolgen op als u schade heeft. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw verfwinkel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw verfwinkel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen