Toko

Wilt u uw toko verzekeren? Met onze verzekering is uw toko verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw toko verzekeren? Met onze verzekering is uw toko verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Toko

Heeft u een toko waar klanten terecht kunnen voor de lekkerste Aziatische of Surinaamse hapjes? Dan wilt u natuurlijk dat uw zaak goed verzekerd is.

In de praktijk kan het lastig zijn uw toko te verzekeren bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw toko op een 's nachts verlaten locatie ligt. Ook de constructie van uw pand, zoals het gebruik van brandbare materialen, kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw toko te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u zelf voor de financiële gevolgen op als u schade heeft. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw toko kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw toko verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

Verzeker uw toko

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen