Tijdschriften- en/of boekwinkel

Wilt u uw tijdschriften- en/of boekwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw tijdschriften- en/of boekwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw tijdschriften- en/of boekwinkel verzekeren? Met onze verzekering is uw tijdschriften- en/of boekwinkel verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw tijdschriften- en boekwinkel

Liefhebbers van lectuur en literatuur weten uw tijdschriften- en boekwinkel te vinden, bijvoorbeeld voor een tijdschrift onderweg of een goed boek voor op het nachtkastje. 

In de praktijk kan het lastig zijn om uw pand, inventaris en goederenvoorraad te verzekeren. Dat geldt zeker als uw boek- en tijdschriftenwinkel op een 's nachts verlaten locatie ligt. Ook de aanwezigheid van brandbare materialen kan een verhoogd risico met zich meebrengen.

Reguliere verzekeraars zijn dan ook vaak terughoudend als het om het verzekeren van een tijdschriften- en boekwinkel gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw tijdschriften- en boekwinkel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw winkelpand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw tijdschriften- en boekwinkel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen