Theater

Wilt u uw theater verzekeren? Met onze verzekering is uw theater goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw theater verzekeren? Met onze verzekering is uw theater goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw theater

Het publiek komt naar uw theater voor een lekker avondje toneel, dans, muziek of cabaret. Maar wat als uw theater getroffen wordt door brand, inbraak of vernieling? Een goede verzekering bespaart u dan veel narigheid.

In de praktijk kan het lastig zijn een verzekering af te sluiten voor uw theater. Reguliere verzekeraars eisen doorgaans dat u dure preventieve maatregelen neemt. Het kan zelfs zijn dat u helemaal niet terecht kan bij uw reguliere verzekeraar.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist als het gaat om niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw theater kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand zelf (opstal) als de inventaris verzekeren. 

Uw theater verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen